Santex facademaling

Et facade koncept fra Nordsjö

Facader er et af de sværeste områder at male. De hyppigste skader på facader er afskalning, revner og frostsprængninger.

Hvis facaden ikke bliver malet, risikeres nedbrydning af overfladen. Det kan betyde store og dyre reparationer. Den bedste måde at beskytte facaden på, er at behandle den med et produkt, der beskytter mod fugt og slagregn, men samtidig tillader at facaden kan ånde. Teknisk set betyder det at den skal være diffusionsåben.

Det er underlaget, der bestemmer, hvilken type overfladebehandling, der skal bruges. Den korrekte behandling forlænger holdbarheden på facaden.

Sandtex V Akryl Fin

Er en vandfortyndbar helmat alkryl facademaling. Anbefales til facader af beton, letbeton, puds m.m. Sandtex V Akryl Fin har gode fugttekniske egenskaber. Den færdige overflade bliver jævn og glat. Malingen kan også bruges til sokkelmaling.

Sandtex V Olieemulsion

Er en traditionel helmat vandfortyndbar facademaling. Den har gode fugttekniske egenskaber som diffusionsåbenhed. Malingen giver en smuk helmat overflade med kalkagtigt udseende.

Sandtex V Olieemulsionsmaling er en allround facademaling, der anbefales til svagt afbundne overflader på grund af malingens minimale overfladespænding og fortrinlige vedhæftning.

Sandtex V Silikat Fin

Er en vandfortyndbar 1-komponet helmat silikatfacademaling. Malingen er meget diffusionsåben, hvilket betyder at den kan “ånde”.

Anvendes direkte på overflader af puds, beton, cement, mursten, kalk, eternit eller silikat. Er særdeles velegnet til vandskurede flader.

Sandtex V Silikoneemulsion

Er en vandfortyndbar helmat facademaling. Velegnet på flader af puds, beton, letbeton, mursten og tidligere malede overflader. Har en særdeles god vand- og smudsafvisende overflade. Malingen har gode fugtekniske egenskaber som god vanddampsdiffusions-åbenhed.