Træbeskyttelse fra Nordsjö

Tinova VX

En af verdens bedste træbeskyttelse. Indeholder et nyt bindemiddel der gør, at der skal udføres færre behandling. Det vi sige du sparer tid.

Tinova V Dækkende

En traditionel vandig plastalkyd træbeskyttelse. Har en fortrindelig dækkeevne, gode påføringsegenskaber og er en yderst holdbar træbeskyttelse. Overfladen beskytter træværket mod solens skadelige UV-stråler, og beskytter så fugt ikke kan trænge ind i træet. Filmen er diffusionsåben, dvs. træet kan ånde.

Tinova Dækkende

Er en alkyd/oliebaseret træbeskyttelse, der giver en yderst holdbar beskyttelse af træet. Tinova Dækkende har gode påføringsegenskaber og en god dækkeevne.

Overfladen beskytter mod solens skadelige UV-stråler, og beskytter så fugt ikke kan trænge ind i træet. Filmen er diffusionsåben, dvs. træet kan ånde.

Tinova V Trægrund

Er en vandig alkydgrundmaling til nybehandling og vedligeholdelse af udendørs trækonstruktioner.

Tinova V Imprægneringsolie

Er en grundingsolie, der trænger dybt ind i træet. Tinova V Imprægneringsolie er farveløs.

Tinova V Transparent

Er en vandig transparent træbeskyttelse, med en god indtrængning i træet. Træbeskyttelsen giver en god vandafvisende overflade, og minimere risikoen for revner og overfladebegroninger. Fås i 1, 2 1/2 og 10 ltr.

Tinova Transparent

Er en alkyd/oliebaseret træbeskyttelse, der fremhæver træets struktur og åretegning. Tinova Transparent har indbygget UV-filter, der giver en god kulør og vejrbestandighed.

Kultur V

Er en helmat vandfortyndbar alkyl/linoliefarve til maling af træfacader og andet træværk udendørs.