Trip Trap Træplejeprodukter

Produkter med naturens kvaliteter og gode egenskaber

Træ er et naturligt materiale, som holder længere og får en smukkere og mere modstandsdygtig overflade, når det behandles med produkter, der bevarer egenskaberne og kvaliteterne i træet.

Derfor har Trip Trap gennem snart to årtier arbejdet målrettet med udvikling af effektive træplejemidler baseret på naturens egne produkter – til gavn for miljøet både ude og inde.

Trip Trap Træpleje programmet

Er en komplet serie af effektive produkter til overfladebehandling, pleje, opfriskning og rengøring af træ, ude og inde. Produkterne er nøje afstemt efter hinanden, således at resultatet bliver optimalt, når de anvendes sammen.

Gulve

Skal behandles med slidstærke produkter, som beskytter, plejer og bevarer træet.

Interiør

Som f.eks. køkkenbordplader, møbler og døre behandles og plejes med olie, voks og sæbe. Til grundrengøring anvendes den særdeles virksomme Trip Trap Trærens.

Lofter og paneler

Af nåletræ gulner, hvis de ikke bliver ludbehandlet. Trip Trap har specialprodukter til at lysne og blege både gamle, gulnede og ubehandlede paneler.

Udendørs træ

Udendørs træ bliver udsat for vind og vejr. Derfor må det beskyttes og plejes med en effektiv olie f.eks. Tripolin Udendørs Træolie. Rengøringen kan foretages med et af Trip Trap’s grundrengøringsprodukter.

Pleje vejledning

Kom ind og få vores trin for trin brochure, med plejevejledning for gulve og møbler både inden- og udendørs.